Verschillende Specialisaties

Anesthesie

De innovatieve ontwikkeling van de eerste manuele beademingsballon, de “Ambu Bag” in 1956, was een historische revolutie in de spoedeisende noodhulpverlening en werd het wereldwijde keuzewerktuig voor spoedeisende beademingsreanimatie. Nu meer dan een halve eeuw later is Ambu nog steeds gewijd aan de ontwikkeling van innovatieve producten om levens te redden en het werk te vereenvoudigen van de anesthesisten ten behoeve van de patiënten.

Op het gebied van beademing biedt Ambu een breed assortiment aan beademingsballonnen, beademingsmaskers en larynxmaskers en een nieuwe flexibele intubatie scope voor gebruik bij één enkele patiënt. Alle onze producten hebben een eigen plaats in de moeilijke luchtwegobstructie-algoritme.

Emergency Care

De innovatieve ontwikkeling van de eerste manuele beademingsballon, de “Ambu Bag” in 1956, was een historische revolutie in de spoedeisende noodhulpverlening en werd het wereldwijde keuzewerktuig voor spoedeisende beademingsreanimatie. Constant richten wij ons op het ontwikkelen van nieuwe hulpmiddelen om de zorg van de patiënten te verbeteren en het werk van onze klanten gemakkelijker te maken. Op het gebied van spoedeisende hulp bieden wij een breed assortiment aan producten, van beademingsballonnen, afzuigpompen, reanimatie maskers tot onze bekende Ambu oefenpoppen en halskragen.

Patient, Monitoring & Diagnostics

In 1971 voorzag Jan Rasmussen, een jonge enthousiaste Deense ingenieur, een enorme markt voor elektroden en creëerde een uniek ontwerp om in de Cardiologie toe te passen. Hij lanceerde innovatieve elektroden van hoge kwaliteit, wereldwijd bekend onder de naam Ambu Blue Sensor ECG elektrodes voor eenmalig gebruik.

Ambu biedt u een compleet assortiment van elektroden voor verschillende medische toepassingen en voorziet in al uw behoeften.

Blue Sensor elektroden voor Cardiologie (ECG): 12-afleidingen ECG, Holter, Stress, Neonataal, Monitoring.
Neuroline elektroden en naalden voor Neurofysiologie: EMG, EEG, Evoked Potentials, Zenuwgeleidingsonderzoeken, Intraoperatieve monitoring en Polysomnografie.
Sleepmate sensors voor Polysomnography (Slaapstudies).

Close