Logo

 

Download hier het Ambu Logo

Download hier het volledige logo pakket (12mb)

 

Richtlijnen Ambu logo's voor het gebruik van derden

Ambu's handelsmerken, logo's, ontwerpen, tekeningen en illustraties (Ambu handel IP) zijn waardevolle bezittingen die Ambu dient te beschermen. Daarom vragen wij u deze richtlijnen te volgen met betrekking tot de logo's van Ambu. Vergeet niet dat u niet in het algemeen niet het recht heeft om de Ambu logo's te gebruiken, tenzij u een specifieke vergunning of toestemming heeft om ze te gebruiken. Derden die de vergunning hebben om de Ambu logo's te gebruiken heeft op geen enkele manier de toestemming om deze te veranderen of te wijzigen. Zorg er altijd voor dat u Ambu's goedgekeuring heeft om een ontwerp te gebruiken en naar de juiste identiteit van richtlijnen te verwijzen.

Wilt u gebruik maken van een Ambu logo dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Als u niet beschikt over een regelmatig contact met Ambu, stuurt ons dan een email naar info@ambu.nl.

  • Graag ontvangen wij een schriftelijke samenvatting waarin het volgende uiteengezet wordt: (a) uw naam en naam van uw bedrijf, (b) contact gegevens, inclusief telefoonnummer, faxnummer, e-mailadres en postadres, (c) de specifieke Ambu logo die u wenst te gebruiken, (d) achtergrondinformatie over uw bedrijf, uw relatie met de Ambu, (e) de namen van de contactpersonen van Ambu; (f) een beschrijving van uw voorgenomen gebruik van het logo, inclusief reden waarom u het logo wenst, waarvoor u het logo wenst te gebruiken, de duur en de geografische omvang van het voorgestelde gebruik, hoe het logo ten opzichte van uw bedrijfsnaam word weergegeven, en of het Ambu logo tussen verschillende logo's zal worden geplaatst, (g) een beschrijving van de betrokkenheid van Ambu's in een programma of project verband waarmee u voorstelt om het Ambu logo te gebruiken, en (h) alle eerdere correspondentie die u met Ambu heeft gehad met betrekking tot dit logo verzoek. 
  • Graag ontvangen wij een proefexemplaar van uw aanvraag tot voor gebruik. Na ontvangs hiervan, zal Ambu uw verzoek evalueren en contact met u opnemen indien er aanvullende informatie nodig is. Hierna ontvangt u het bericht of uw aanvraag is goedgekeurd. De normale doorlooptijd van een dergelijke aanvraag is een week. Indien de goedkeuring wordt verleend, ontvangt u de formele schriftelijke toestemming voor het gebruik van ons logo, de illustraties en richtlijnen voor het gebruik.
Close