Over Ambu

Wij zijn 1.700 medewerkers toegewijd aan het redden van levens en het verbeteren van de patiëntenzorg

About Ambu

Sinds 1937 hebben doorbrekende ideeën ons werk aangedreven, met het brengen van efficiënte oplossingen voor de gezondheidszorg. Dit is wat we creëren binnen onze verschillende vakgebieden - Anesthesie, Patient Monitoring & Diagnostics, en Emergency Care.

Miljoenen patiënten en professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld hangen af van de functionaliteit en prestaties van onze produkten. Wij streven naar de verbetering in veiligheid van patiënten  en zijn vastbesloten om het eenmalig gebruik te bevorderen.

Het resultaat van onze inspanningen variëren van vroegere uitvindingen zoals de Ambu beademingsballon en de legendarische Blue Sensor ® elektroden tot onze nieuwste uitvinding, zoals de aScope ™ - 's werelds eerste single-use flexibele intubatie / Videoscoop. Onze inzet voor nieuwe ideeën en superieure service voor onze klanten maakt Ambu één van de meest erkende medische bedrijven in de wereld.

Feiten

Ambu-produkten worden wereldwijd verkocht. 98% Van de omzet is dankzij de export en de verkoop worden afgehandeld mede buitenlandse dochterondernemingen van Ambu of via distributeurs. Ambu telt ongeveer 1.700 medewerkers, waarvan er 200 personen in Denemarken werkzaam zijn en 1.500 personen in het buitenland.

Ambu staat genoteerd aan de NASDAQ OMX Kopenhagen.

Lees meer Ons bedrijf

Ons bedrijf

Lees meer over ons bedrijf en geschiedenis

Lees meer Pers

Pers

Download foto's en ontdek de feiten over Ambu

Lees meer Strategie

Strategie

De strategie van Ambu heet GPS-Four. Lees hier alles over.

Lees meer MVO

MVO

Lees hier alles over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Close