Making Ideas Work for Life

Wij hebben een innovatief proces dat werkt als een filter. Wij verzamelen de verschillende ideeen, in het geval dat er een idee ons interessant lijkt zetten wij het om in een produkt of een proces die de patiënt kan helpen of de professionals in de gezondheidszorg.

Een idee is niet altijd te vertalen in een werkbare oplossing, omdat veel facturen een rol spelen. Is er een redelijk evenwicht tussen de kosten en de voordelen van het idee? Is het idee beter dan de bestaande praktijken op het specifieke gebied? Komt het idee overeen met de verschillende expertisegebieden van Ambu?

Kortom, we steken veel energie in het creëren van nieuwe ideeën en zien de mogelijkheid levens te redden en de patiëntenzorg te verbeteren. Wij zijn gewijd om oude praktische problemen te verhelpen.

Van idee naar praktijk

Wij krijgen ideeën uit het observeren van medische praktijken, door middel van het communiceren met artsen, verpleegkundigen en paramedici, van het leren van gemeenschappen, van zakelijk partners, feedback van klanten, en misschien van u.

Wij hebben de ervaring en de mogelijkheid om een idee te verwezenlijken van een notitie op een servetje tot aan een glimlach van opluchting op een gezicht !

Heeft u een idee waarvan u denkt dat wij hem kunnen realiseren, dan bent u van harte welkom om ons uw idee voor te stellen. Wij kunnen u niet beloven dat we uw idee realiseren, maar belogen dat wij het professioneel zullen overwegen en binnen een maand contact met u opnemen.

 

Close